Nazaj k naravi: Decembrski nakupovalni vodič za Naravno Zeliščno Kozmetiko Timus

Nazaj k naravi: Decembrski nakupovalni vodič za Naravno Zeliščno Kozmetiko Timus

V svetu hitrega tempa in nenehnega gibanja si pogosto želimo trenutkov, ko se lahko umirimo in povežemo z naravo. Pri nas smo ustvarili prostor, kjer se združujejo lokalne ekološke sestavine in ročna izdelava in izdelujemo slovensko naravno zeliščno kozmetiko. Naš moto je preprost: “Nazaj k naravi.”

Z nakupom naših darilnih paketov in izdelkov prispevate k razvoju slovenskega podeželja in ohranjate več slovenskih majhnih podjetij– nas in vse tiste, katerih sestavine in storitve so del Timusove naravne zeliščne kozmetike. Z nakupom naše kozmetike podpirate trajnostno pridelavo in lokalno gospodarstvo.

Fokus naše naravne zeliščne kozmetike je na kvaliteti sestavin in ljubezni, topli, ljubeči energiji, ki jo skozi ročno pridelavo zelišč in izdelavo izdelkov prenašamo v naše dišeče in koži prijazne izdelke.

Se sprašujete, kaj letos kupiti za darilo? Vam je pomembno, da izberete slovensko darilo?

Za vse, ki iščete darila, ki imajo dušo in pristnost, je naša kozmetika popolna izbira. Vsak izdelek je kot posebno darilo od narave, ki obdarovancu sporoča: »Cenim te in rad/a te imam! « Obenem hladni decembrski dnevi zahtevajo posebno nego. Naša kozmetika, napolnjena z naravnimi sestavinami, bo koži vaših bližnjih zagotovila nežnost in zaščito v prazničnih mesecih in jih razveselila.

Če se sprašujete, kaj kupiti prijateljici za božič, kaj kupiti mami za božično darilo, kaj kupiti sestri za darilo, kakšno bi bilo primerno darilo za sosedo ali darilo za prijatelja, na tej strani najdete odlična praznična darila. Ne pozabite pa seveda tudi nase 😊.

Kako in kje poiskati božično darilo?

Ker cenimo vaš čas, smo pripravili darilna pakiranja naših izdelkov v darilnih mošnjičkih. Tako so darila že pripravljena za pod smrečico 😊. Darila smo razporedili v dve cenovni kategoriji, obenem pa vključili nasvete, komu jih podariti.

Kategorija do 20€

Darila v našem prvem rangu pomenijo izkazano pozornost in skrb, vsa pa bodo pomagala pri izboljšanju stanja kože v zimskih mesecih in razvajala vaše obdarovance. Priporočamo jih za vse tiste, ki jim želimo dati vedeti, da cenimo njihov trud in njihovo bližino. Primerna so tudi za tiste, s katerimi se obdarujemo le občasno; kot npr. sosedje, učitelji, vzgojitelji, kot darila pozornosti. So tudi krasna Miklavževa darila.

V tej kategoriji najdete tudi naša najbolj primerna darila zanj (božično darilo za moškega), za očeta oziroma darila za starše. Božična darila za družino so prav tako del te kategorije.

Kategorija nad 20€

Darila v našem višjem cenovnem razredu so najboljša darila za ženo, punco ali fanta, za mamo ali za najboljšo prijateljico. Lahko so tudi prava darila za sestro, ki obožuje naravo in se trudi življenje živeti v stikom z naravo, ali pa stik išče pogosto, pa ne uspe vedno. Božično darilo za babico gotovo najdete v tej kategoriji, saj so naše babice še generacija, ki še pozna stik z naravo.

Z darilom naravne zeliščne kozmetike Timus boste podarili košček narave, ki se ga bodo obdarovanci iz srca razveselili.

Vabljeni k nakupu <3

Marija in Irena

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *