Zeliščno kadilo za energetsko čiščenje prostora

13.00

Zeliščno kadilo za energijsko ter protibakterijsko čiščenje prostora. Sestavljajo ga lokalno nabrana, pridelana ter divja zelišča z visoko vibracijo in očiščevalno močjo. Kadilo vsebuje nabor naslednjih zelišč:

  • brin
  • sivka
  • žajbelj
  • dobra misel
  • mačja meta
  • melisa
  • sladki pelin.

Ni na zalogi

Kategorija: Product ID: 1586

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zeliščno kadilo za energetsko čiščenje prostora”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Opis

Zeliščno kadilo za energetsko čiščenje prostora.

Zgodovina uporabe zeliščnih kadil sega že daleč v preteklost. Sčasoma so ljudje ugotovili, da imajo različne zeli, različne vplive na človeka in tudi na prostore, v katerih živi. Kadila različnih vrst so znana pravzaprav po vsem svetu. Vloga in uporaba kadil, ostaja živa še danes. Za kadilo lahko uporabimo različna zelišča, ki jih lahko naberete na travniku ali v gozdu. Vsako zelišče ima svoje moči, lastnosti in vibracijo, najbolj pa je za čiščenje znan žajbelj. S kadilom očistimo ozračje, spremenimo vibracijo prostora in omogočimo pritok pozitivne energije v prostor. Zeliščno kadilo zelo dobro vpliva na pomirjanje, zmanjševanje stresa ter pomaga pri nespečnosti. Pomagajo nam tudi, da se umirimo in povežemo sami s seboj.

Priporočljivo je, da pred energetskim čiščenjem z zeliščnim kadilom, prostor oziroma stanovanje na energetsko čiščenje pripravite. To storite tako, da prostor najprej očistite ostalih vsakdanjih nečistoč, kot na primer prahu. Prav tako pa je priporočljivo tudi, da ob energetskem čiščenju z zeliščnim kadilom odprete okna in prostor temeljito prezračite. Energetsko čiščenje z zeliščnimi kadili je priporočljivo izvajati zjutraj ali pozno popoldan.

Naše zeliščno kadilo sestavljajo naslednja zelišča: brin, sivka, žajbelj, dobra misel, mačja meta, melisa in sladki pelin. Lokalno nabrana zelišča so že sinhronizirana, ter prilagojena našim energijskim telesom. Imajo moč učinkovito očistiti prostor, ter pomagajo pri očiščenju nakopičene slabe energije, ki se je v prostorih nakopičila po težkih situacijah, stikih z napornimi ljudmi, še posebej priporočljiva pa je uporaba kadila v primeru selitve ali menjave bivanjskega prostora, saj zagotovi novo energijsko ravnovesje.
Paketu z zeliščnim kadilom so priložena tudi natančna, indivudalizirana navodila za uporabo.

sl_SISlovenian