Krpica za čiščenje obraza iz 100% bombaža

3.80

Ročno izdelane pralne krpice za čiščenje obraza iz 100% bombaža za vsakodnevno čiščenje obraza brez odpadkov. Nadomestijo bombažne blazinice za enkratno uporabo, saj so zelo mehke in dobro očistijo ličila ter nečistoče na obrazu. Izdeluje jih slovenska oblikovalka Donna Blimen (Blima).
Primerne so tudi za nego in umivanje dojenčkov.
Komplet dveh krpic, črne in bele z zeliščnim motivom za ljubitelje narave. S črno krpico odstranimo čistila, z belo pa zaključimo čiščenje in obrišemo čisto kožo na obrazu.

Kategorija: Product ID: 1579

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Krpica za čiščenje obraza iz 100% bombaža”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Opis

Krpica za čiščenje obraza je odličen pripomoček, s katerim učinkovito odstranimo ličila in nečistoče z obraza. Ta sistem čiščenja kože, je v zadnjem času postal zelo popularen. Krpica za čiščenje kože je lahko uporabljena na različne načine.

Lahko jo uporabljamo tako, da jo zmočimo z vročo vodo, pri čemer bo vroča krpica odprla pore in omogočila, da bodo serumi in ostali produkti lažje prodrli v notranjost kože. Vročo krpico položimo na obraz in pustimo na obrazu eno minuto. Nato krpico odstranite in z drugo krpico potapkate obraz do suhega. Nato na kožo z masažnimi gibi vmasirajte negovalno kremo. Druga možnost uporabe pa je, da po nanosu micelarne vodice ali gela za umivanje obraza, s črno krpico očistimo ličila ter nečistoče z obraza, obraz speremo ter po potrebi znova nanesemo izdelek za čiščenje obraza. Z belo čistilno krpico pa na to obraz potapkamo do suhega in nanesemo kremo, mazilo ali serum.

Ker so krpice mehke in povsem naravne, so primerne so tudi za umivanje in nego nežne dojenčkove kože. Krpica bo aktivno očistila kožo, nežno odluščila povrhnjico in spodbudila vitalnost kože.

Paket vsebuje par dveh krpic za čiščenje obraza iz 100% bombaža. Krpice so izdelane ročno in so Slovenski proizvod. Bombaž ima mnogo pozitivnih lastnosti, med drugim tudi to, da zelo dobro vpija vlago, je zračen in lahek ter primeren za alergike. Krpice so odličen nadomestek vatiranih ali bombažnih blazinic za enkratno uporabo, saj so pralne in na ta način primerne za večkratno in tubi bolj ekološko uporabo. Paket krpic predstavlja odlično darilo za vse, ki čutijo skrb do narave in okolja.

Morda vam bo prav tako všeč…